Portada del sitio > Imagen > Fotografía > Ekrea. Assume Nothing. Viaje fotográfico a la complejidad de la identidad de (...)

Ekrea. Assume Nothing. Viaje fotográfico a la complejidad de la identidad de genero.

Palabras clave:

El documental "Assume Nothing", centrant-se en l’art, la fotografia i les actuacions de cinc artistes de gènere alternatiu d’ascendència maorí, samoanojaponesa i pakehaeuropea, planteja les següents preguntes: “I si ‘home’ i ‘dona’ no són les úniques opcions? Com s’expressen altres gèneres a través de l’art?” Entrevistes personals i d’actualitat s’intercalen amb abundants animacions Super-8, 2-D i 3-D i brillants interpretacions escenificades, diluint en el procés les convencions de documental, animació, teatre i gènere. Meticulosament elaborat, alegre i provocatiu, Assume Nothing, viatja des de Red Rocks, a Wellington, fins al Metropolitan Museum of Art de Nova York per explorar el potent món creatiu que floreix entre gèneres i més enllà.
Des del 2007 Assume Nothing es vincula amb la Comissió de Drets Humans de Nova Zelanda per treballar conjuntament en la promoció la conscienciació social, el coneixement i, sobretot, l’acceptació de la diversitat de gènere.

http://www.ekrea.org/html/exposicions.php

Entrepueblos Entrepueblos/Entrepobles/Entrepobos/Herriarte | Mapa del sitio | Pep Boatella Il·lustracions | Diseño Web Valladolid | <:icone_suivi_activite:> RSS 2.0 |