Portada del sitio > Literatura > Revistas > El Quetzal. Revista de l’Associació d’Amistat amb el Poble de Guatemala.

El Quetzal. Revista de l’Associació d’Amistat amb el Poble de Guatemala.

Palabras clave:

El Quetzal és una publicació periòdica que l’Associació d’Amistat amb el Poble de Guatemala editem des de fa més de 20 anys. En aquest web podreu consultar tots els números publicats fins ara, el primer dels quals va sortir el mes de juliol de 1988.
En aquesta publicació, des dels seus inicis i fins a l’actualitat, fem difusió i anàlisi de la realitat guatemalenca, però també de la situació sòciopolítica d’altres països i del nostre.

El Quetzal es una publicación periódica de la asociación de amistad con el pueblo de Guatemala que se edita desde hace 20 años. En este sitio web se pueden consultar todos los números publicados hasta la fecha, el primero de los cuales fue lanzado en julio de 1988.
En esta publicación, desde sus inicios y actualmente, hacemos difusión y análisis de la realidad guatemalteca, también de la situación sociopolítica de otros países y del nuestro.

https://sites.google.com/site/aapguatemala/el-quetzal-del-86

Entrepueblos Entrepueblos/Entrepobles/Entrepobos/Herriarte | Mapa del sitio | Pep Boatella Il·lustracions | Diseño Web Valladolid | <:icone_suivi_activite:> RSS 2.0 |