Portada del sitio > Imagen > Mapas - Infografías. > Mapa de la repressió a Mallorca en 2012

Mapa de la repressió a Mallorca en 2012

Palabras clave:

El 2012 ha estat un any protagonitzat per les nombroses protestes populars que s’han succeït arreu del territori. Malauradament, però, també ha estat un any marcat per la dura onada repressiva contra els moviments socials. A Mallorca hem tancat el 2012 amb unes xifres preocupants en relació amb les detencions, multes i processos judicials contra l’activisme. Caldria anar molts d’anys enrere per trobar una ràtzia semblant.

Per això, des de Contrainfo.cat hem volgut resumir, en mapes i xifres, el panorama que queda en relació amb aquesta qüestió. Per això presentam aquest MAPA DE LA REPRESSIÓ 2012, un informe exhaustiu de tots els casos que hem pogut documentar durant l’any. Ara avançam aquests mapes, que per si mateixos n’il·lustren prou bé la situació. L’informe complet (amb fitxes individuals de cada cas repressiu) el podreu llegir en paper d’aquí poques setmanes com a part de l’Anuari 2012.

El 2012 ha sido un año protagonizado por las numerosas protestas populares que se han sucedido en todo el territorio. Desgraciadamente, también ha sido un año marcado por la dura ola represiva contra los movimientos sociales. En Mallorca hemos cerrado el 2012 con unas cifras preocupantes en relación con las detenciones, multas y procesos judiciales contra el activismo. Habría que ir muchos años atrás para encontrar una razia similar.

Por ello, desde Contrainfo.cat hemos querido resumir, en mapas y cifras, el panorama que queda en relación con esta cuestión. Por eso presentamos este MAPA DE LA REPRESIÓN 2012, un informe exhaustivo de todos los casos que hemos podido documentar durante el año. Ahora avanzan estos mapas, que por sí mismos ilustran bastante bien la situación. El informe completo (con fichas individuales de cada caso represivo) lo podrá leer en papel dentro de pocas semanas como parte del Anuario 2012.

http://contrainfo.cat/temes/coneixement-lliure/el-mapa-de-la-repressio-a-mal (...)

Entrepueblos Entrepueblos/Entrepobles/Entrepobos/Herriarte | Mapa del sitio | Pep Boatella Il·lustracions | Diseño Web Valladolid | <:icone_suivi_activite:> RSS 2.0 |